Om miljø

Udvidet fortrydelsesret på 90 dage – undgå fejlkøb

Vi vil hellere sælge produkter til kunder, der har glæde af dem, end lade fejlkøb samle støv uden nogensinde at blive brugt.

Derfor har vi udvidet købelovens fortrydelsesret fra 14 dage til 90 dage, hvor du frit kan levere produktet tilbage og få refunderet alle udgifter inklusive fragt.

Selvom købelovens returret ikke normalt dækker varer med personlig udsmykning (som billederne på din MemoryCube®), har vi valgt at refundere det fulde beløb, hvis du giver os besked om, at du har fortrudt senest 90 dage efter levering.

Vi tilbyder gratis fragt for din tilbagelevering, blot du sikrer, den er forsvarligt emballeret (helst i original emballage) og inkluderer strømforsyning og kabler.

Returordning – støt genanvendelse, undgå elektronikskrot

Vi kan sikre forsvarlig genanvendelse af plastdele, printkort, kabler og strømforsyninger så mængden af elektronikskrot reduceres.

Ved returnering af MemoryCube® systemer – uanset alder – kvitterer vi med en fotobog af de mest viste billeder fra jeres MemoryCube samt et USB-drev med digitale kopier af alle jeres billeder. Fotobog og USB-drev sendes naturligvis uden beregning.

Vi tilbyder gratis fragt for din returnering, blot du sikrer, den er forsvarligt emballeret (helst i original emballage) og inkluderer strømforsyning og kabler. 

3D printede dele af PETG – minimalt materialeforbrug, maksimal genanvendelse

3D-printede emner med intern afstivning og 85% hulrum øger styrken, reducerer materialeforbruget, vægten og klimabelastningen.

Den valgte plastpolymer er slidstærk, sågar fødevaregodkendt og genanvendelig til nye 3D-print.

Plastdelene produceres enkeltvis på moderne 3D-printere. Det er en tidskrævende proces og de færdige emner kan have små individuelle skønhedsfejl. Til gengæld er det bedre for miljøet.

Dansk design, produktion og kvalitet

Alle dele af MemoryCube® systemet er udviklet og designet i Danmark.

Elektronik og printkort produceres i USA efter vores specifikationer uden brug af tungmetaller, bromerede flammehæmmere, phthalater eller PVC i overensstemmelse

med EU’s RoHS direktiv.

Alle plastdele produceres i Danmark. Med produktionen i Danmark, minimerer vi CO2-udslip ved transport.

Samling, tilpasning og afprøvning af hvert eneste system før forsendelse sker hos os i Aarhus, hvor vi kan sikre at alle EU-regler for CE-godkendt produktion overholdes.